Reteta tortillas

Printeaza

Reteta tortillas din: castravete, rosii, morcovi, feta, frunze de salata, porumb, iaurt, lapte, usturoi, sare, piper, boia, snitel, ulei, tortilla.

Ingrediente:Reteta_tortillas

  • 1 castravete mic
  • 2 roşii
  • 2 morcovi
  • 150 g brânză feta
  • câteva frunze de salată
  • 1 conservă mică de porumb
  • 300 g iaurt natural
  • 2 linguri de lapte
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 pachet de amestec de verdeaţă (congelat)
  • sare
  • piper
  • boia
  • 500 g carne de şniţel
  • ulei pentru prăjit
  • 8 tortillas

 

Mod de preparare:

Castravetele se cojeşte, se spală şi se taie felii groase de 2 mm. Roşiile se spală şi se taieîn optimi, morcovii se curăţă şi se rad. Feta se taie cubuleţe. Salata se spală, se scutură de apă şi se mărunţeşte. Porumbul se pune la scurs într-o strecurătoare.

Pentru sos se omogenizează iaurtul cu laptele, apoi se adaugă usturoiul curăţatşi zdrobit. Se înglobează verdeţurile şi se asezonează cu sare, cu piper şi cu boia.

Carnea se taie feliuţe foarte subţiri şi se prăjeşte într-o tigaie în puţin ulei. Se sărează, se piperează şi se condimentează puternic cu boia.

Foile de tortilla se încălzesc pe ambele părţile într-o tigaie fără ulei. Atenţie să nu se întărească, pentru a se putea rula. Pe fiecare tortilla se aşează frunze de salată, felii de castravete, porumb, roşii, cubuleţe de feta, carne şi sos.

Marginile trebuie lăsate libere pentru a putea fi pliate în interior, apoi se rulează.

Reteta tortillas

Reteta_tortillas

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.