Reteta tocanita de burta

Printeaza

Reteta tocanita de burta din: burta de vita, ulei, ceapa, pastranac, telina, vin, pasta de tomate, patrunjel, boia, sare, piper.

Ingrediente:Reteta tocanita de burta

  • 500 g burtă de vita
  • 1 l zeamă de oase
  • 150 ml ulei
  • 800 g ceapă
  • 80 g păstârnac
  • 80 g ţelină
  • 100 ml vin alb
  • 35 g pastă de tomate
  • 80 g pătrunjel rădăcină
  • boia de ardei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Burta o cureţi, o speli şi o fierbi împreună cu zarzavatul de supă (întreg). In alt vas prăjeşti în ulei ceapa tăiată solzişori, adaugi boiaua de ardei şi bulionul de roşii. Stingi cu zeama în care a fiert burta.

Burta de vacă o tai bucăţele de 2/4 cm şi o adaugi şi pe ea în vas. Elimini apoi zarzavatul fiert, adaugi sare, vinul şi piperul şi laşi să mai fiarbă în clocot mic, timp de 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.