Reteta sote de legume

Printeaza

Reteta sote de legume din: mazare, morcovi, gulii, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Reteta sote de legume

  • 250 g mazăre congelată
  • 200 g morcovi
  • 200 g gulii
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper negru
  • frunze de pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Alegi gulioare tinere, care sunt fragede; cu cât sunt mai mari şi mai bătrâne, cu atât sunt mai aţoase şi fierb mai greu, calitatea acestor legume influenţând timpul de preparare.

Cureţi şi speli legumele. Tai morcovii rondele, guliile bastonaşe groase de 1 cm şi le înăbuşi în ulei încins şi puţină apă.

După 15 minute, adaugi mazărea, puţină apă şi le înăbuşi sub capac. Adaugi sare, un praf de piper proaspăt măcinat şi laşi să se evapore apa. La sfârşit, presari pătrunjelul fin tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.