Reteta sos de ciuperci

Printeaza

Reteta sos de ciuperci din: ciuperci, apa, faina, usturoi, patrunjel, ulei, sare, vegeta.

Ingrediente:Reteta sos de ciuperci

  • 1 cană ciuperci fierte
  • 1 cană apă
  • 1 lingură făină
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 linguri pătrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • vegeta

 

Mod de preparare:

Se pune usturoiul la călit cu ciupercile, vegeta şi două linguri de apă. Se adaugă restul cantităţii de apă, în care s-a dizolvat făina.

Se fierbe puţin până se îngroaşă şi apoi se adaugă pătrunjel verde.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.