Reteta salsa

Printeaza

Reteta salsa din: usturoi, sare, galbenus, zeama de lamaie, ulei de masline.

Ingrediente:Reteta_salsa

  • 5 căţei de usturoi
  • sare
  • 2 gălbenuşuri
  • zeamă de lămâie
  • 150 ml ulei de măsline presat la rece

 

 

Mod de preparare:

Usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte cu sare într-un mojar, astfel încât să rezulte o pastă fină.

Se adaugă 2 gălbenuşuri şi nişte zeamă de lămâie şi se amestecă bine.

Se toarnă apoi treptat uleiul de măsline presat la rece, amestecând continuu.

Sosul se potriveşte cu cartofi, cu toate tipurile de peşte (servit cald sau rece) şi cu melci.

Reteta salsa

Reteta_salsa

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.