Reteta salata a la russe

Printeaza

Reteta salata a la russe din: cartofi, morcovi, telina, pastarnac, patrunjel, margarina, mazare, castraveti, gogosari, mustar, maioneza, sare, piper.

Ingrediente:Reteta salata a la russe

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ţeline mici
  • 2 rădăcini de păstârnac
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 50 g margarină
  • 200 g mazăre
  • 4 castraveţi muraţi
  • 2 gogoşari mu­raţi
  • muştar
  • maioneză de post
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curăţă, se fierb întregi, se taie cuburi. Castraveţii şi gogoşării se spală, se taie cubuleţe. Se amestecă toate, se încorporează mar­garina topită, sarea, piperul, apoi se adaugă 2/3 din maioneză (1/3 se păstrează pentru ornat).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.