Reteta rulouri de vinete

Printeaza

Reteta rulouri de vinete din: vinete, ceapa, ardei, morcov, carne tocata, pasta de tomate, ulei, sare, piper, vin, suc de rosii.

Ingrediente:Reteta_rulouri_de_vinete

  • 1 kg vinete mai subţiri
  • 1 ceapă
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 500 g carne tocată de pui
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 100 ml vin rosu
  • 250 ml suc de rosii

 

Mod de preparare:

Tai vinetele felii subţiri, le sărezi şi le laşi 2 ore la scurs. Le speli, le ştergi cu un şervet de hârtie şi le frigi pe un grătar pe ambele părţi.

Incingi uleiul şi căleşti morcovul şi ceapa tocate. Adaugi ardeiul tăiat, pasta de tomate şi carnea, potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarbă până scade zeama.

Pui 2-3 linguri de umplutură pe telii, le rulezi şi le fixezi cu scobitori.

Aşezi rulourile în tavă, torni sucul de roşii amestecat cu vin şi dai la cuptor până se rumenesc rulourile.

Reteta rulouri de vinete

Reteta_rulouri_de_vinete

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.