Reteta pui cu ciuperci si bere

Printeaza

Reteta pui cu ciuperci si bere din: copane de pui, ciuperci, sare, piper, bere, cimbru.

Ingrediente:Reteta_pui_cu_ciuperci_si_bere

  • 4 copane de pui
  • 200-300 g ciuperci champignon
  • 1 linguriţă cu sare
  • 1 linguriţă cu piper
  • 1 linguriţă cu cimbru
  • 300 ml bere neagră

 

Mod de preparare:

Crestează copanele de pui şi freacă-le bine cu sare, piper şi cimbru. Curăţă ciupercile de codiţe şi spală-le bine.

Pune-le într-un vas termorezistent uns cu ulei, alături de copane, sărează-le şi toarnă berea pe
lângă ele.

Coace în cuptorul preîncălzit la foc mediu, până se rumenesc copanele. Atunci când se rumenesc pe o parte, întoarce-le şi continuă până când sunt gata.

Serveşte-le ca atare, sau cu o garnitură.

Reteta pui cu ciuperci si bere

Reteta_pui_cu_ciuperci_si_bere

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.