Reteta piure de gulii

Printeaza

Reteta piure de gulii din: gulii, margarina, sos, zahar, sare, piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Reteta piure de gulii

  • 1 kg gulii
  • 2 linguri margarina
  • 5 linguri sos alb
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Culiile se curăţă, se taie felii subţiri şi se opă­resc, apoi se scurg. Intr-o cratiţă se pune mar­garină şi foarte puţină apă, se adaugă guliile şi se lasă la foc mic să se înmoaie.

Guliile fierte se dau prin sită, se amestecă cu sos alb şi se lasă pe foc, să fiarbă şi să scadă. Se adaugă sare, piper şi zahăr şi se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.