Reteta pentru copii: Gargarita dulce

Printeaza

Gargarita dulce din: capsune, zahar pudra, gelatina, frisca, ciocolata topita, bombonele.

Ingrediente:Gargarita dulce

  • 250 g căpşune
  • 50 g zahăr pudră
  • 4 foi gelatină
  • 250 g frişcă lichidă

Pentru decor:

  • 100 g ciocolată topită
  • 100 ml frişcă
  • bombonele
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Căpşunele se zdrobesc cu furculiţa, apoi se amestecă bine cu zahărul şi se pun pe foc.

Gelatina se înmoaie în apă rece, frişca se bate şi se dă la rece.

In piureul uşor răcit se adaugă gelatina gata preparată conform indicaţiilor de pe pachet, se amestecă, se adaugă un sfert din cantitatea de frişcă, se amestecă şi apoi totul se toarnă peste restul de frişcă. Se amestecă şi se toarnă în forme bombate. Se lasă la rece pentru două ore.

Se răstoarnă spuma pe o farfurie şi apoi se decorează cu ciocolată topită, frişcă, bombonele şi zahăr pudră.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.