Reteta negresa cu mascarpone

Printeaza

Reteta negresa cu mascarpone din: unt, zahar, sare, oua, praf de copt, ciocolata, mascarpone, faina, vanilie, cacao.

Ingrediente:Reteta negresa cu mascarpone

  • 240 g unt
  • 225 g zahăr
  • 2 ouă
  • un praf sare
  • 1 linguriîă praf de copt
  • 100 g ciocolată neagră
  • 125 g mascarpone
  • 60 g făină
  • esenţă de vanilie
  • 60 g cacao

 

Mod de preparare:

Se topeşte mai întâi untul la microunde. în untul moale se adaugă ciocolata ruptă bucăţi, se amestecă şi se mai pune câteva secunde la microunde.

Se adaugă apoi zahărul, se amestecă si se lasă din nou pentru 30 de secunde la microunde. Se scoate şi se lasă compoziţia puţin la răcorit.

Se adaugă apoi brânza mascarpone, esenţa de vanilie, ouăle si se amestecă bine. Se pun făina, praful de copt, sarea şi cacaua, se amestecă bine şi se toarnă aluatul în forma de copt.

Se lasă la cuptor 45-50 de minute, până ce o scobitoare introdusă iese curată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.