Reteta musaca de cartofi cu ciuperci

Printeaza

Reteta musaca de cartofi cu ciuperci din: cartofi, ciuperci, ceapa, morcov, ulei, margarina, bulion, marar, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Reteta musaca de cartofi cu ciuperci

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 4 linguri de ulei
  • 50 g margarină
  • 3 linguri de bulion
  • mărar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se fierb şi şe prepară un pi­ure moale de cartofi cu margarină, sare şi piper. Ceapa şi morcovul se curăţă, se dau pe răzatoare, se călesc în ulei încins.

Se adaugă ciuper­cile tăiate mărunt, se acoperă cu apă şi se fierb. Când a scăzut apa, se lasă să se răcească şi se trec prin maşina de tocat.

Se adaugă bulionul, verdeaţa tocată mărunt, se potriveşte de sare şi piper. Se unge cu margarină o formă şi se aşază toti, amestecând mereu până se fierb şi se în­groaşă. Piureul rezultat se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.