Reteta legume la cuptor cu verdeata

Printeaza

Reteta legume la cuptor cu verdeata din: cartofi, morcovi, vanata, ardei, dovlecel, conopida, pastarnac, gulii, fasole, mazare, telina, rosii, marar, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 vânătă
  • 2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 conopidă
  • 1 păstârnac
  • 2 gulii
  • 1 ceaşcă de fasole verde
  • 1 ceaşcă de mazăre
  • 1 ţelină
  • 3 roşii
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se aleg legumele în funcţie de anotimp. Toate legumele, în afară de roşii, se curăţă, se taie cu­buleţe şi se fierb în puţină apă cu sare.

După ce au fiert, legpmele se scurg şi se aşază într-o tavă unsă cu ulei.

Printre ele se adaugă roşiile tăiate felii, se presară piper după gust, se adaugă o ceaşcă din zeama în care au fiert şi se dau la cuptor 10 minute.

Se servesc presărate cu ver­deaţă tocată mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Retete

Fasole cu Legume la Cuptor

Fasole cu Legume la Cuptor din: fasole, morcovi, dovlecel, ardei gras, ceapa, usturoi, sare, piper, oregano, ulei de masline, patrunjel. Aceasta reteta de fasole cu legume la cuptor este o optiune sanatoasa si delicioasa pentru un pranz sau o cina echilibrata. Fasolea aduce o sursa importanta de proteine vegetale, in timp ce legumele adauga vitamine, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.