Reteta dulceata de varza rosie

Printeaza

Reteta dulceata de varza rosie din: varza rosie, zahar, miez de nuca, zeama de lamaie, apa, menta.

Ingrediente:Reteta_dulceata_de_varza_rosie

  • 1 kg varză roşie
  • 1 kg zahăr
  • 250 g miez de nucă tăiat în bucăţi mari
  • zeama de la o lămâie
  • 1 l apă
  • esenţă de mentă sau 2-3 frunze verzi

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă pui zahărul, nuca şi varza tocată, adaugi 2 linguri de apă şi căleşti puţin. Adaugi un litru de apă şi laşi să fiarbă la foc mic, timp de 2 ore.

Când este aproape gata legat siropul şi varza bine fiartă, adaugi zeama de lămâie, mai dai câteva clocote, opreşti focul şi adaugi menta.

Laşi să se răcească dulceaţa în cratiţă şi o pui în borcane bine spălate şi uscate.

Reteta dulceata de varza rosie

Reteta_dulceata_de_varza_rosie

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dulceata de varza rosie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.