Reteta dulceata de agrise

Printeaza

Reteta dulceata de agrise din: agrise, gelifiant cu fructoza.

Ingrediente:Reteta_dulceata_de_agrise

  • 1 kg agrişe
  • 1 pachet Gelifiant cu fructoză

 

 

Mod de preparare:

Cureţi agrişele de codiţe, le speli bine, le scurgi şi le cântăreşti. Le tai mărunt şi le pui într-o oală, la foc mic, împreună cu Gelifiantul cu fructoză Dietetic.

Din momentul în care fierbe dulceaţa, o mai ţii pe foc 3-5 minute în acest timp, îndepărtezi spuma care se formează.

Pui imediat dulceaţa fierbinte în borcane sterilizate şi le închizi ermetic cu capace. Le aşezi cu gura în jos, le acoperi cu un prosop şi le lasi să se răcească.

Le depozitezi în cămară sau într-un loc răcoros.

Reteta dulceata de agrise

Reteta_dulceata_de_agrise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.