Reteta delicioasa: Supa corsicana

Printeaza

Supa corsicana din: varza, morcovi, cartofi, fasole, piper, sare.

Ingrediente:Supa corsicana

  • 1/2 varză
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 300 g fasole albă boabe
  • 1 linguriţă piper boabe
  • 1 linguriţă sare

 

Mod de preparare:

Cu o zi înainte, pui fasolea în apă rece. în ziua preparării, scurgi fa­solea de apă şi o pui într-o cratiţă. Acoperi fasolea cu apă rece şi o laşi să fiarbă 10 minute, după ce a dat în clocot.

Scurgi bine de apă şi dai deoparte fasolea. Tai varza în fâşii fine. Morcovii şi cartofii îi cureţi şi îi tai cubuleţe. Zdrobeşti boabele de piper. Pui morcovii şi cartofii într-o oală.

Adaugi varza şi fasolea jilbă. Presari sare şi piper şi acoperi cu apă rece. Dai în clocot, apoi laşi să fiarbă la foc mic, timp de 1 oră. Serveşti supa caldă, cu pâine ţărănească

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.