Reteta de sos de rosii

Printeaza

Reteta de sos de rosii din: rosii, ulei, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Reteta gustos sos de rosii

  • 4-5 roşii
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se dă pe răzătoarea fină şi se căleşte în uleiul încins. Se adaugă roşiile date pe râzătoare şi se fierb 10-15 minute. Se potriveşte de sare şi piper.

Se poate adăuga mărar, pătrunjel, cimbru, foi de dafin, în funcţie de mâncarea la care se ser­veşte. Sosul se poate îngroşa cu o lingură de făină.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.