Reteta de post: Supa crema de urzici

Printeaza

Supa crema de urzici din: urzici, cartofi, ceapa, lapte de soia, usturoi, ulei de masline.

Ingrediente:Supa_crema_de_urzici

  • 1 kg urzici
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 100 ml lapte de soia
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Taie mărunt ceapa şi căleşte-o în ulei împreună § cu usturoiul tocat.

Adaugă sj morcovul ras şi cartofii tăiaţi în cubuleţe.

Stinge cu un litru de apă şi lasă legumele să fiarbă. Adauga frunzele de urzici oparite separat si lasa pe foc cateva minute.

Scurge-le, apoi paseaza-le cu blenderul. Incorporeaza laptele de soia si subtiaza supa cu zeama in care au fiert legumele, pana ce obtii consistenta dorita.

Supa crema de urzici

Supa_crema_de_urzici

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Nu pot sa mananc urzici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.