Reteta de paste cu legume

Printeaza

Reteta de paste cu legume din: paste, dovlecel, vanata, usturoi, ardei, bulion, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Reteta de paste cu legume

  • 500 g paste
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă
  • 5 căţei de ustu­roi
  • 2 ardei
  • 4 linguri bulion
  • ulei
  • 1 legătură de pă­trunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vânătă, ardeii şi dovlecelul se spală, se taie cubuleţe, apoi se călesc în ulei. Se adaugă bulionul şi se mai lasă 5 minute pe foc, să se în­groaşe sosul. La sfârşit se potriveşte de sare şi piper.

Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, se strecoară şi se pun în sos. Se mai lasă pe foc 2-3 minute. Se ornează cu pătrunjel tocat mărunt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Azi fac si eu paste cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.