Reteta de aluat de placinta

Printeaza

Reteta de aluat de placinta din: apa, margarina, otet, faina, sare.

Ingrediente:Reteta de aluat de placinta

  • 1 cană de apă
  • 150 g margarină
  • 1 lingură de oţet
  • făină cât cuprinde
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă apa cu oţetul, sarea şi margarina. Se adaugă treptat făină şi se frământă 30 de mi­nute, până se obţine un aluat care se ia de pe mână.

Se împarte în două şi se întind două foi de mărimea tăvii.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.