Reteta crema de nuci

Printeaza

Reteta crema de nuci din: lapte, nuci, unt, zahar, coaja de lamaie.

Ingrediente:

  • 150 ml lapte
  • 150 g nuci măcinate
  • 150 g unt
  • 150 g zahăr brut
  • coajă rasă de lămâie
Mod de preparare:
Pui zahărul în lapte şi îl clocoteşti, amestecând continuu.
Il dai deoparte, adaugi nucile şi omogenizezi bine ingredientele, apoi laşi la răcit.
Freci spumă untul cu coaja de lămâie şi îl încorporezi în nuci. Laşi la rece înainte de a servi crema.
O poţi mânca simplă sau poţi umple cu ea foi de prăjitură ori un tort.
Pofta buna!

poate iti place si:
Crema de piscoturi cu frisca

Crema de piscoturi cu frisca

Crema de piscoturi cu frisca din: frisca, gelatina, zahar pudra, zahar vanilinat, piscoturi, nuca de cocos, menta, nuci, migdale si fructe confiate. Ingrediente: 600 ml frişcă 8 g gelatină 75 g zahăr pudră 100 g prune uscate două pliculeţe zahăr vanilinat 100 g pişcoturi 50 g nucă de cocos sos de cioco­lată mentă proaspătă nuci […]

Crema de branza cu miere si mar

Crema de branza cu miere si mar

Crema de branza cu miere si mar din: branza, miere, mar. Ingrediente: 150 g brânză de vaci 1 lingură cu miere 1 măr bine copt     Mod de preparare: Omogenizaţi brânza cu o lingură de lemn, adăugaţi mierea şi serviţi decorată cu felii de măr crud.   Pofta buna! Poate te intereseaza si: Crema […]

Crema de vanilie cu dulceata de capsuni

Crema de vanilie cu dulceata de capsuni

Crema de vanilie cu dulceata de capsuni cu: oua, zahar pudra, faina, lapte, unt, baton de vanilie, frisca lichida, dulceata de capsuni. Ingrediente: 5-6 gălbenuşuri 4 linguri cu zahăr pudră 2 linguri cu făină 500 ml lapte 2 linguriţe cu unt 1 baton de vanilie 100 ml frişcă lichidă dulceaţă de capsuni   Mod de […]

 

Crema de mango cu fistic

Crema de mango cu fistic

Crema de mango cu fistic din: lapte, amidon, ou, ananas, mango, coacaze, zahar vanilat, rom, frisca, migdale, fistic. Ingrediente: 1 litru de lapte dulce 180 g zahăr tos o lingură cu amidon alimentar 6 gălbenuşuri un ananas proaspăt două bucăţi de mango 200 g coacăze roşii sare 3 pliculeţe zahăr vanilinat o lingură cu rom […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.