Reteta crema de castane

Printeaza

Reteta crema de castane din: piure de castane, coniac, zahar, smantana.

Ingrediente:Reteta crema de castane

  • 500 g piure de castane
  • 4 linguri coniac
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 450 g smântână

 

Mod de preparare:

Mixezi piureul de castane cu zahărul pudră şi coniacul. Baţi smântână şi o încorporezi în crema de castane. Torni crema în pahare sau borcănele, o nivelezi şi o dai la rece 20-30 de minute, înainte să o servesti.

Reteta crema de castane

Reteta crema de castane

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.