Reteta costite de porc

Printeaza

Reteta costite de porc din: costite porc, miere, mustar, otet balsamic, ulei, pasta de rosii, sare, piper, chilli, cartofi, boia, rozmarin.

Ingrediente:

  • 300 g costiţe de porc
  • 2 linguri miere
  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură oţet balsamic
  • 1 lingură ulei de floarea-soarelui
  • 2 linguri pastă de roşii
  • sare
  • piper
  • chilli sau sos Tabasco

Pentru cartofi:

  • cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • rozmarin
  • apă

 

Mod de preparare:

Pui costiţele într-un bol, adaugi condimentele amestecate, acoperi vasul şi dai la frigider o jumătate de oră. Ungi o tavă cu puţin ulei, pui costiţele, o acoperi cu staniol şi o dai la cuptorul încins.

Iei folia de staniol după 30 de minute şi mai laşi până se rumenesc. Cureţi cartofii, îi tai bucăţi mai mari şi îi pui la fiert în apă cu sare.

Ii scoţi când sunt moi la exterior, îi condimentezi, apoi îi pui la prăjit până devin aurii şi crocanţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.