Reteta conopida pane in pesmet

Printeaza

Reteta conopida pane in pesmet din: conopida, oua, faina, pesmet, apa minerala, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:Reteta_conopida_pane_in_pesmet

  • 1 conopidă mare
  • 3 ouă
  • 100 g făină
  • 50 g pesmet
  • 200 ml apă minerală
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Speli şi rupi conopida în bucheţele. Baţi cu telul ouăle şi adaugi în ploaie făina şi pesmetul, apoi sarea şi piperul.

Pui apă cât să obţii un aluat potrivit.

Treci fiecare bucheţel de conopidă prin această compoziţie şi-l prăjeşti.

După ce se rumenesc, le scoţi pe şerveţele absorbante.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

retete

Conopida la cuptor cu brânză și mărar

Conopida la cuptor cu brânză și mărar din: conopida, branza rasa, marar, sare, piper, ulei. Această rețetă delicioasă de conopidă la cuptor cu brânză și mărar este o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge mai multe legume în dieta lor și să savureze un preparat cu un gust bogat. Conopida este o legumă […]

retete

Piure de conopida

Piure de conopida din: conopida, unt, sare, piper. Un subtitut perfect pentru piureul de cartofi. Legume calde – cand iti doresti sa ai un stil de viata sanatos si nu mai stii ce sa servesti la garnitura legumele calde sunt alegerea potrivita. Conopida (Brassica oleracea var. botrytis) este o legumă delicioasă și sănătoasă, aparținând familiei […]

 

 

retete

Conopidă gratinată cu brânză

Conopidă gratinată cu brânză din: conopida, branza cheddar, ceapa, usturoi, unt, faina, lapte, sare, piper, oregano, patrunjel. Poate fi servită ca și garnitură pentru o varietate de feluri principale sau chiar ca un fel principal ușor. Este o opțiune grozavă și pentru cei care sunt vegetarieni sau doresc să reducă consumul de carne. Ingrediente: 1 […]

retete

Conopida cu sos la air fryer

Conopida cu sos la air fryer din: conopda, paprika afumata, chimion, pudra de usturoi, faina, lapte, sos iute, ulei de masline, miere. Air fryer-ul este un aparat electrocasnic popular, conceput pentru a găti alimente într-un mod mai sănătos și mai puțin gras în comparație cu metodele tradiționale de prăjire, cum ar fi folosirea uleiului într-o tigaie […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.