Reteta clatite cu carne

Printeaza

Reteta clatite cu carne din: clatite, piept de pui, ciuperci, unt, marar, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Reteta_clatite_cu_carne

  • 10 clătite

Pentru umplutură:

  • un piept de pui
  • 2 linguri ciuperci conservate
  • 25 g unt
  • 1/2 legătură mărar
  • o lingură smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte întâi umplutura, pentru care se pune carnea de pui tăiată cubuleţe la călit, în unt topit. Se presară cu sare şi piper si, după ce a devenit albă, se pur ciupercile trecute sub un jet de apă, bine scurse şi tăiate cât mai mărunt.

Se lasă pe foc 10 minute, se trage tigaie de pe foc şi se pun smântână şi mărarul. Se coc clătitele după metoda proprie şi, după ce se întorc, se pune umplutură, într-un strat nu foarte gros.

Se lasă câteva secunde şi apoi se împachetează în patru sau se pliază în două. Se aduc la masă cu mărar deasupra şi, eventual, smântână alături.

Reteta clatite cu carne

Reteta_clatite_cu_carne

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.