Reteta chiftele cu sos

Printeaza

Reteta chiftele cu sos din: usturoi, smantana, ou, patrunjel, carne de pui, faina, ulei, paine, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Reteta chiftele cu sos

  • 1/2 linguriţă usturoi granulat
  • 2 linguri smântână
  • un ou
  • o legătură pătrunjel
  • 2-3 linguri făină
  • 2 felii pâine
  • 100 ml ulei
  • 500 g carne tocată de pui
  • 250 ml suc de roşii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea de pui se pune într-un castron împreună cu miezul de pâine înmuiat în apă. Se adaugă oul, pătrunjelul şi usturoiul granulat, smântână, sare şi piper.

Se amestecă foarte bine, se formează chiftelele, care se trec prin făină şi se rumenesc uşor doar pe o parte, într-o tigaie cu ulei.

Se scot într-un vas de cuptor, se pune sucul de roşii, se completează cu apă şi se lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.