Reteta chiftele in aluat

Printeaza

Reteta chiftele in aluat din: carne de pui, aluat, ceapa, usturoi, oua, marar, sare, piper.

Ingrediente:Reteta_chiftele_in_aluat

  • 500 g carne tocată de pui
  • un pachet aluat foitaj
  • o ceapă
  • un căţel usturoi
  • 2 ouă
  • 4-5 fire mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă bine cu ceapa tocată mărunt îau trecută prin râzătoare şi usturoiul pisat. Se adaugă un ou, mărarul tocat, sare şi piper, se amestecă şi se formează chiftele.

Aluatul se taie benzi subţiri cu un cuţit bine ascuţit şi apoi fiecare chiftea se înveleşte în câte o bandă, ca pe un ghem.

Se aşază apoi într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie, se ung cu celălalt ou şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute maximum.

Reteta chiftele in aluat

Reteta_chiftele_in_aluat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.