Reteta carne de vita marinata

Printeaza

Reteta carne de vita marinata din: pulpa de vita, lapte, ketchup, smantana, patrunjel, marar, maioneza, castravete, masline, ulei, sare.

Ingrediente:Retete_Restaurantedelux.ro_88

  • 1 kg pulpă de vită
  • 200 ml ketchup
  • 2 linguri lap­te
  • 2 linguriţe boia
  • 2 linguri smântână dulce
  • 1 le­gătură pătrunjel verde
  • 1 legătură mărar
  • 4 linguri maioneză
  • 1 castravete în oţet
  • 16 linguri ketchup
  • 17 boabe măsline umplute
  • 200 ml ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi. Se amestecă 200 ml de ketchup cu laptele, boiaua şi smântână. Pătrunjelul şi mărarul, tocate mărunt, se amestecă bine cu smântână.

Castravetele se taie mărunt şi se amestecă apoi şi el cu 8 linguri de ketchup, iar boabele de măsline se taie cubuleţe amestecându-se cu cele 8 linguri de ketchup rămase.

Cele patru sor­timente de sosuri se pun în boluri separate. Bucăţile de carne se prăjesc în ulei încins, timp de 30 de minute.

Se sărează şi se servesc cu sosurile preparate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.