Reteta carnati pe sfecla rosie

Printeaza

Reteta carnati pe sfecla rosie din: sfecla, carnati, faina, otet, sare, piper, ulei, zahar.

Ingrediente:Reteta carnati pe sfecla rosie

  • 4 sfecle mijlocii
  • 1/2 kg cârnaţi
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură oţet
  • sare
  • piper
  • 1 ceaşcă ulei
  • 2 linguriţe zahăr

 

Mod de preparare:

Cârnaţii îi prăjeşti în ulei fierbinte, îi scoţi pe o farfurie şi apoi prepari piureul de sfeclă. Fierbi
sfecla, apoi o cureţi şi o dai pe răzătoarea mare.

Faci un sos dintr-o lingură de făină, 1 ceaşcă de apă, condimentezi, îndulceşti cu zahărul şi răstorni peste sfeclă. Astfel pregătită sfecla, o prăjeşti în uleiul în care ai prăjit cârnaţii.

Aşezi piureul de sfeclă pe un platou mare, pui în de jur-împrejur cârnaţii si serveşti imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.