Reteta bors de cartofi

Printeaza

Reteta bors de cartofi din: cartofi, ceapa, morcov, telina, ardei, usturoi, rosii, bors, ulei, sare, leustean.

Ingrediente:Reteta_bors_de_cartofi

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1 ardei gras
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 roşii
  • 1 l borş
  • ulei
  • sare
  • leustean

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele, tai cubuleţe cartofii şi îi fierbi, 15 minute, în apă cu puţină sare.

Tai mărunt ceapa, usturoiul, ardeiul gras, morcovul, ţelina şi roşiile, le căleşti în puţin ulei şi le răstorni în oală, peste cartofi. Le ţii puţin şi adaugi sare, după gust.

După 15 minute, torni borşul, fiert separat, laşi câteva clocote, stingi focul şi presari leuşteanul tocat.

Reteta bors de cartofi

Reteta_bors_de_cartofi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.