Reteta biscuiti cu gem

Printeaza

Reteta biscuiti cu gem din: faina, zahar, unt, esenta de vanilie, sare, gem.

Ingrediente:Reteta biscuiti cu gem

  • 260 g făină
  • 60 g zahăr
  • 225 g unt
  • 1/2 fiolă de esenţă de vanilie
  • 1/4 linguriţă de sare
  • 120 g gem

 

Mod de preparare:

Bate la mixer untul (la temperatura camerei). Adaugă zahărul şi bate în continuare. Incorporează treptat făina şi esenţa de vanilie.

Imparte aluatul în două şi întinde fiecare bucată cu sucitorul până se subţiază la circa 8-10 mm grosime. Aşază-le pe o hârtie de copt şi dă-le la rece o oră. Scoate-le din frigider şi taie forme dreptunghiulare.

Aşază biscuiţii în tavă, cu spaţiu între ei. Crestează-i cu capătul unei linguriţe. Umple adânciturile cu gem. Coace-i 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.