Reteta balmus

Printeaza

 Reteta balmus

Ingrediente:Reteta balmus

  • 200 g brînză de oi
  • 500 g lapte
  • 500 g apă
  • mălai cit cuprinde
  • sare
  • o ceaşcă de smîntînă

Mod de preparare:

Punem la fiert laptele cu apa şi sare şi facem o mămăliguţă pripită, bine fiartă. Cînd este gata adăugăm caş sau orice brînză de oi, rasă pe râzătoare, ames­tecăm bine şi răsturnăm balmuşul pe o farfurie.

Servim cu smîntînă.

1 comentariu

  1. Nu am mai mancat de mult un balmus

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.