Reteta zilei: Sangria cu piersici

Printeaza

O reteta de sangria de piersici din: piersici, zahar, rachiu de piersici, vin si ghimbir.

Sangria_cu_piersici_03

Sangria cu piersici

Ingrediente:

  • 2 piersici proaspete, feliate
  • 1/4 cana de zahar
  • 3/4 ceasca lichior sau rachiu de piersici
  • 1 sticla vin alb
  • ghimbir

 

 

 

Mod de preparare:

Puneti feliile de piersici în partea de jos a recipientului. Într-o cratiță mică se pune 1/4 de cană de zahăr și 1/2 l de apa la fiert.

Sangria_cu_piersici

Se amestecă până când zahărul se dizolvă complet. Eliminați de la căldură și lăsați-l să se răcească.

Sangria_cu_piersici_02

Se toarnă siropul, lichiorul de piersici și vinul alb peste piersici. Se amestecă. Dati la figider pentru cel putin 2 ore. Asezonati cu ghimbir si serviti.

Sangria_cu_piersici_03

Sangria cu piersici

 

Sangria_cu_piersici_04

2 comentarii

  1. O sa fac si eu sangria asta, dar nu pun piersici, o sa pun doar mere 😉

  2. Bun, bun, bun 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.