Rechin cu tabouleh

Printeaza

Rechin cu tabouleh din: cotlete de rechin, grau bulgur, rosii cherry, ceapa verde, menta, ulei de masline, salata verde, limete, sare, piper, miez de nuca, migdale, fistic, patrunjel.

Ingrediente:Rechin_cu_tabouleh

  • 4 cotlete de rechin
  • 150 g grau bulgur
  • 8 rosii cherry
  • o legatura ceapa verde
  • doua fire de menta
  • 75 ml ulei de masline
  • o salata verde
  • doua limete
  • sare
  • piper
  • miez de nuca
  • migdale
  • fistic
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Cotletele de rechin se spală, se scurg de apă şi se stropesc cu puţin suc de limetă. Se condimentează, se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc mediu până devin albe şi pot fi pătrunse cu o furculiţă.

Se scot pe un platou, se acoperă cu un capac şi se păstrează la cald. Grâul bulgur se pune într-un bol, se toarnă deasupra apă clocotită, se acoperă cu o farfurie şi se lasă să se umfle circa 20-40 de minute, în funcţie de gradul de măcinare.

Se adaugă salata verde tăiată fâşii subţiri, pătrunjel după gust şi menta tocată. Se adaugă roşiile cherry şi ceapa verde tocate mărunt, sare şi piper. Se toarnă uleiul de măsline şi cuc de limetă după gust, se amestecă şi se serveşte alături de cotletele de rechin.

La salata se mai poate adauga miez de nuca, migdale sau fistic tocate marunt.

Rechin cu tabouleh

Rechin_cu_tabouleh

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.