Ravioli cu dovleac

Printeaza

O reteta de ravioli cu dovleac din: ravioli, ceapa, usturoi, dovleac, cascaval, prah de chilli, coaja de lamaie, unt, frimituri de paine, salvie, sare si piper.

Ingrediente:Ravioli cu dovleac

  • 500 g ravioli cu branza
  • 1 ceapa tocata fin
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 450 g dovleac taiat cuburi
  • 50 g cascaval ras
  • 1/2 lingurita de praf de chilli
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 30 g unt
  • 100 g firimituri de paine
  • 2 linguri de frunze de salvie tocate
  • frunze de salvie pentru decor
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe ravioli după instrucţiunile de pe pachet. Intre timp, încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie şi căleşte ceapa şi usturoiul 2-3 minute. Adaugă dovleacul, 300ml apă, caşcavalul ras, chilii şi coaja de lămâie.

Amestecă bine şi lasă la foc mic timp de 4-5 minute. Condimentează cu sare şi piper.

Intr-o tigaie mică topeşte untul, amestecă firimiturile de pâine şi lasă pe foc până devin aurii. Adaugă şi frunzele tocate de salvie. Scurge ravioli de apă şi împarte-le în 4 boluri.

Toarnă peste fiecare porţie sosul cu dovleac şi amestecul de firimituri cu salvie. Pentru servire, decorează cu frunze de salvie.

Ravioli cu dovleac

Ravioli cu dovleac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.