Ravioli cu sos de legume

Printeaza

Ravioli cu sos de legume din: faina, oua, praz, parmezan, morcov, boabe de porumb, fasole verde, ardei gras, rosii, capere, ulei de floarea soarelui, mar, miez de nuca, sare, piper si busuioc.

Ingrediente:Ravioli_cu_sos_de_legume

  • 400 g faina
  • 4 oua
  • un fir praz
  • 100 g parmezan
  • un morcov
  • 100 g boabe de pormb
  • 100 g fasole verde
  • un ardei gras
  • 4 rosii
  • o lingura cu capere
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • un mar
  • 100 g miez de nuca
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Morcovul si ardeiul gras se taie mărunt şi se călesc în ulei încins 10 minute. Se adaugă fasolea verde tăiată bucăţi mici, porumbul, caperele şi roşiile date pe râzătoare. Se condimentează, se fierb încă 10 minute şi se opreşte focul. Prazul se spală, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei împreună cu mărul ras.

Se condimentează, se amestecă bine cu nuca tocată, busuiocul şi parmezanul. Ouăle se amestecă împreună cu jumătate de linguriţă cu sare şi făină până rezultă un aluat tare. Se lasă să se odihnească 10 minute, se întinde o foaie subţire şi pe jumătate din foaie se pun din loc în loc grămăjoare de umplutură.

Se unge aluatul cu apă în jurul grămăjoarelor, se acoperă cu restul de aluat şi se decupează cu o formă specială sau un pahar. Se fierb în apă cu sare 7-8 minute, se scot şi se pun pe farfurii. Ravioli se servesc alaturi de sosul de legume, presarati cu busuioc proaspat tocat.

Ravioli cu sos de legume

Ravioli_cu_sos_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.