Ravioli cu morcovi şi pesto de busuioc

Printeaza

Ravioli cu morcovi şi pesto de busuioc din: oua, galbenusuri, faina, curcuma, sare, ulei de masline, suc de portocale, ceapa, morcovi, miere, chimeb, branza feta, piper, spanac, busuioc, nuci caju, usturoi, parmezan.

Ingrediente:Ravioli_cu_morcovi_si_pesto_de_busuioc

  • 3 oua
  • 2 galbenusuri
  • 300 g faina
  • 1 lingurita curcuma
  • sare
  • 150 ml ulei de masline
  • 150 ml suc de portocale
  • 1 ceapa
  • 500 g morcovi
  • 1 lingura miere
  • chimen
  • 200 g branza feta
  • piper
  • 40 g spanac
  • 6 fire busuioc
  • 40 g nuci caju
  • 1 catel de usturoi
  • 60 g parmezan ras
  • 1 albus

 

Mod de preparare:

Se amestecă ouăle cu gălbenuşuri, făină, curcu-ma şi un praf de sare; se adaugă 1 lingură de ulei. Se frământă şi se înfăşoară în folie şi se lasă la frigider 1 oră. Intre timp se toacă ceapa, se rad morco-vii şi se prăjesc 3-4 min. într-o lingură de ulei.

Se lasă să fiarbă până se evaporă lichidul; se adaugă apoi miere, chimen şi brânză. Se sărează şi se piperează după gust. Se toacă spanacul, busuiocul, nucile caju şi usturoiul; se pasează cu 30 g parmezan, restul de ulei, sare şi piper.

Se întinde o foaie subţire de aluat şi se unge 1/2 de suprafaţă cu albuş. Se aşază deasupra grămăjoare de umplutură; se acoperă cu restul de aluat; se decupează ravioli cu rotiţa şi se fierb în apă cu sare 4 min. Se servesc cu pesto şi parmezan.

Ravioli cu morcovi şi pesto de busuioc

Ravioli_cu_morcovi_si_pesto_de_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.