Ravioli cu caşcaval

Printeaza

Ravioli cu caşcaval din: faina, oua, ulei de masline, sare, albus, ceapa, unt, menta, cascaval, galbenus, gris, coaja de portocala, sare, piper, albus, ulei de masline, rosii decojite si busuioc.

Ingrediente:Ravioli_cu_cascaval

aluat:

  • 400 g faina
  • 4 oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 albus

umplutura:

  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1 legatura menta
  • 250 g cascaval
  • 1 galbenus
  • 2 linguri gris
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa
  • sare
  • piper
  • 1 albus

in plus:

  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 500 g rosii decojite (conserva)
  • 2 linguri busuioc tocat
  • sare
  • piper
  • zahar

 

Mod de preparare:

Se face un aluat, se modelează sub formă de bilă, se înfăşoară în folie şi se lasă să se odihnească 30 min. Se toacă ceapa şi se căleşte în unt; se răceşte. Se toacă menta, se rade caşcavalul, se amestecă împreună cu gălbenuşul, grisul şi coaja de porto­cală. Se condimentează.

Se împarte aluatul în 4, se întinde câte o foaie cu sucitorul. Se decupează cerculeţe (0 7 cm) şi se aşază pe fiecare o linguriţă de umplutură. Se ung marginile cu albuş şi se plia­ză, presând. Se toacă ceapa şi se căleşte; se ada­ugă roşii şi busuioc, să lasă la foc moale 10 min. Se sărează şi se piperează după gust.

Se fierb paste­le în apă cu sare până ce urcă la suprafaţa apei. Se lasă apoi să se scurgă şi se servesc în sos de roşii.

Ravioli cu caşcaval

Ravioli_cu_cascaval

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ravioli cu cascaval vreau sa incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.