Ratatouille aromat

Printeaza

Ratatouille aromat din: ulei de masline extravirgin, dovlecei, ardei, ceapa, rosii, usturoi, cimbru, pasta de rosii, otet din vin alb, coaja de lamaie.

Ingrediente:Ratatouille_aromat

  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 3 dovlecei, taiati in felii mai groase
  • 1 ardei rosu si 1 ardei galben, taiati in bucati mari
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 4 rosii pruna coapte, taiate in bucati mari
  • 2 catei de usturoi, feliati
  • 1 lingura de cimbru tocat
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 linguri otet din vin alb
  • coaja rasa de la 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190°C. într-un bol mic, amestecă pesmetul cu 2 linguri de ulei, sare şi piper. Pune-l deoparte. Aşază dovleceii, ardeii, ceapa, roşiile, usturoiul, cimbrul, pasta de roşii, oţetul şl restul de ulei de măsline într-un bol.

Asezonează din abundenţă şl amestecă Ingredientele. Răstoarnă legumele într-o tavă şl întlnde-le într-un singur strat. Acopera tava cu folie si da-o la cuptor 20 de minute. Indeparteaza folie. Presara pesmetul deasupra si mai lasa legumele inca 10 minute la cuptor, sa se rumeneasca. Inainte de a servi, presara coaja rasa de lamaie.

Ratatouille aromat

Ratatouille_aromat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.