Rata pe varza calita
PrinteazaRata pe varza calita din: rataa, varza acra, untura, unt, piper, dafin, ardei iute, marar.
- 1 rata
- 1 varza acra
- untura sau ulei pentru varza
- unt pentru rata
- piper negru
- piper rosu
- foi de dafin
- ardei iute
- marar
Mod de preparare:
Gusti varza si daca e prea acra o pui la desarat pentru cateva ore in apa rece. Apoi, o tai fideluta si o presezi foarte bine de zeama pe care si-o lasa.
Topesti o lingura de untura si pui varza sa se caleasca la foc mic amestecand-o continuu. Pui piper rosu si o foaie de dafin.
Cat timp varza e pe aragaz, te ocupi de rata pe care o asezi intr-o tava, o ungi cu untura si o presari cu sare. O dai la cuptor.
Dupa ce ambele preparate s-au facut, le asezi pe amandoua intr-o tava comuna, cu rata deasupra si le mai dai la cuptor impreuna pentru 10-15 minute.
Aduci la masa cu ardei iuti si mamaliga, dupa gust.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rata pe varza calita
- varza calita cu rata
- rata pe varza acra
- rata cu varza calita
- varza murata calita cu rata