Rasucite cu sos de branza

Printeaza

Rasucite cu sos de branza din: aluat, susan, branza gorgonzola, smantana, amidon.

Ingrediente:Rasucite cu sos de branza

  • 400 g aluat foitaj
  • 2 linguri cu susan
  • 1 gălbenuş

Pentru sos:

  • 100 g brânză gorgonzola
  • 70 ml smântână dulce
  • 1 linguriţă cu amidon

 

Mod de preparare:

Pentru sos, pune pe foc mic brânza, smântână dulce şi amidonul dizolvat într-o lingură cu apă rece. Amestecă energic până se leagă sosul.

La final, potriveşte gustul de sare şi piper. Separat, întinde foaia de aluat şi taie fâşii de aproximativ 3 cm lăţime.

Unge-le cu gălbenuşul bătut cu o lingură cu apă şi presară susan. Răsuceşte uşor fiecare fâşie siaşază-le într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Coace la cuptor la foc mediu,15 minute. După ce s-au răcit, serveşte-le cu sos din belşug.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.