Rasol milanez

Printeaza

Rasol milanez din: rasol de vita, ceapa, telina, morcovi, supa de carne, cartofi, rosii, ulei, vin alb, faina, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Rasol_milanez

  • 4 bucati rasol de vita
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 1 l supa de carne sau de legume
  • 2 cartofi
  • 400 g rosii
  • 80 ml ulei
  • 300 ml vin alb
  • 3-4 linguri faina
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 crengute de cimbru

 

Mod de preparare:

Treci prin faina bucatile de rasol si le prajesti in 30 ml ulei, pe ambele parti, pana isi schimba culoarea. Stingi cu supa fierbinte si le fierbi impreuna cu crengutele de cimbru, pana cand pregatesti legumele.  Cureti legumel (mai putin rosiile) si le tai in cuburi mari, apoi le calesti în uleiul rămas şi le pui în vasul cu rasol.

Opăreşti roşiile, le decojeşti, le mărunţeşti şi le adaugi în vas împreună cu vinul şi puţin piper. Acoperi ingredientele cu supă caldă şi introduci vasul în cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 1 oră. Poţi să serveşti preparatul alături de risotto.

Rasol milanez

Rasol_milanez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.