Rasol la cuptor

Printeaza

 

O reteta de rasol de porc cu coriandru, vin rosu, ciuperci, ardei gras si ulei.Rasol la cuptor

Ingrediente:

  • 2 felii rasol de porc
  • 1 pacheţel coriandru proaspăt
  • 1 cană vin roşu
  • ciuperci
  • ardei gras divers colorat
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli coriandrul şi-l tai mărunt. Cu tocătura tapetezi fiecare bucată de carne şi o laşi la frigi­der pentru 4 ore. Adaugi în vas vinul, uleiul şi un pic de apă, atât cât să fie carnea acoperită.

Intre timp, încingi grătarul şi pui jumătăţi de ardei şi pălăriile ciupercilor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.