Rasol de peste alb cu lamaie

Printeaza

Rasol de peste alb cu lamaie din: peşte alb, lapte, lămâie, sare.

Rasol de peste alb cu lamaie

Ingrediente:

  • 1,5 kg peşte alb
  • 250 ml lapte
  • 500 g lămâie
  • sare

Mod de preparare:

Peştele curăţat se porţionează, se pune la fiert cu apă rece, lapte şi puţină sare. După ce dă în clocot, se ia de pe foc. Se serveşte după 15-20 de minute, cu lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.