Rasol de miel

Printeaza

O reteta de rasol de miel din: carne de miel, cartofi, morcovi, telina, pastarnac, frunze de leustean, sare, zeama de lamaie si frunze de patrunjel.

Ingrediente:Rasol de miel

  • 500 g carne de miel
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • frunze de leustean
  • sare
  • zeama de la o lamaie
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Carnea de miel se spala, se taie bucati si se pune la fiert in apa plata cu sare. Se ia spuma si se continua fierberea.

Cand este aproape fiarta carnea, se adauga frunzele de leustean, legumele spalate, curatate si taiate cubulete si se fierb si ele.

Cand se serveste, se acreste cu zeama de lamaie si se orneaza cu frunze proaspete de patrunjel.

 

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • rasol de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.