Rasol de gaina cu garnitura de legume si sos de hrean

Printeaza

 Rasol de gaina cu garnitura de legume si sos de hrean

Ingrediente:Rasol de gaina cu garnitura de legume si sos de hrean

  • 1 găină de circa 1,500 kg
  • sare
  • 30 g hrean
  • 200 g morcovi
  • 2 telina
  • 1 ceapă
  • 1 varză
  • 300 g cartofi
  • 50 g costiţă afumată
  • 1 lingură oţet
  • zahăr
  • 50 g unt
  • 1/2 lingură făină

 

Mod de preparare:

Găina se spală bine şi se pune la fiert cu apă rece. Cînd începe să fiarbă, se spumează, se dă sare şi pe parcurs se pun morcovii, ţelina şi ceapa.

Cind găina este bine fiartă, se dă deoparte. între timp se opăreşte varza, se fac verzişoare mici, se aşază într-o cratiţă pe felii de costiţă şi se fierbe cu puţină supă grasă.

Cartofii rotunjiţi se fierb separat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. As manca un rasol de gaina cu sos de hrean.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.