Rasol cu ciuperci

Printeaza

Rasol cu ciuperci din: rasol, ciuperci, sare, piper, pesmet, supa de carne, vin, unt.

Ingrediente:

  • 1 kg rasol
  • 500 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • o ceaşcă supă de carne
  • un pahar vin alb
  • o linguriţă unt

 

Mod de preparare:

Se taie rasolul în felii subţiri şi se aşează într-o tavă. Peste ele se pun ciupercile, fierte şi tăiate mărunt. Se adaugă sare, piper şi se presară pesmet.

Se toarnă puţină supă, vin şi se pun bucăţele de unt. Se lasă în cuptor 30 m inute ca să scadă.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa fac si eu rasolul cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.