Ras Asfour

Printeaza

Ras Asfour

Ingrediente:Ras Asfour

  • carne de vită-200 g
  • ceapă-50 g
  • sos de rosii-20 g
  • ulei de măsline-20 g
  • condimente-5 g

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de vită julienne şi se trage în tigaie timp de 5-10 minute. Intr-o altă tigaie se prăjeşte ceapa în ulei.

La final, carnea de vită şi ceapa prăjită se amestecă cu sosul de rodii în aceaşi tigaie şi se asezonează.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.