Ramstec la tava

Printeaza

 Ramstec la tava

Ingrediente:Ramstec la tava

  • 1-1,250 kg carne
  • 1 lingură untură
  • puţin ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Incingem untura într-o tavă, punem bucăţele de ramstec una langă alta, pre­sărăm cu piper şi le prăjim la foc iute, întorcîndu-le o singură dată.

Căldura tre­buie să cuprindă repede friptura ca să nu lase zeamă. Cand este aproape gata, sărăm pe amîndouă părţile şi servim re­pede la masă.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.