Ragu Zurich

Printeaza

Ragu Zurich din: file de vita, ciuperci, smantana, ceapa, unt, vin, lamaie, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ragu Zurich

  • 600 g file de vită
  • 250 g ciuperci de câmp
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • 50 g ceapă
  • 50 g unt
  • 125 ml vin alb
  • sucul şi coaja de la o jumătate de lămâie
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • sare şi piper negru după gust

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de vită julien, cât mai subţire. Tocaţi ceapa mărunt, curăţaţi ciupercile şi tăiaţi-le în felii subţiri. Topiţi untul, adăugaţi carnea şi prăjiţi-o rapid, până când se deschide la culoare. Luaţi-o de pe foc şi puneţi-o deoparte.

Adăugaţi ciupercile peste aceeaşi grăsime şi amestecaţi câteva minute. Turnaţi vinul şi reduceţi temperatura, lăsând pe foc timp de cinci minute.

Aşezaţi carnea în tigaie din nou şi măriţi flacăra aragazului. Adăugaţi sucul de lămâie şi coaja rasă, asezonaţi cu sare şi piper negru şi presăraţi pătrunjelul tocat mărunt.

Bateţi smântână până când se întăreşte. Adăugaţi-o în tigaie şi lăsaţi-o pe foc câteva secunde, până când carnea a absorbit sucul.

Serviţi imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.